Recenze <span class='title-counter'>(12)</span>

Hodnocení uživatelů (12)

99 %
12x
0x
0x
0x
0x
100 %
31.5.2021
Používám krátce, zatím velká spokojenost. Mixér musím z důvodu místa přenášet, nicméně má po stranách vychytané otvory na držení, takže bez problému. Velká a malá nádoba jsou velmi praktické, ve srovnání se skleněnými nádobami se s těmito z tvrdého plastu mnohem snáz manipuluje. Výkon je výborný, musím se krotit, obvykle všechno zbytečně přešlehám, protože nevěřím, že to jde tak rychle :) Mandlové mléko je zbytečné cedit, jak je jemné.
100 %
30.3.2021
  • skvělý
100 %
16.3.2021
  • Skvělá síla a rychlost otáček
  • Pěchovadlo
  • Rozhodně doporučuji přikoupit menší 0,9l nádobu
100 %
13.11.2020
  • Velmi silný přístroj, nad očekávání poměrně tichý, mixuje do hladka. Naprostá spokojenost.
90 %
1.11.2020
Uživatel hodnotil jen hvězdičkami,
děkujeme za každou :-)
100 %
2.8.2020
Za mňa skvelý pomocník, ktorý si našiel svoje miesto v našej kuchyni - používame ho každý deň. Vďaka nemu skúšame stále nové recepty a dobroty :)
  • Má skvelý výkon, smoothie je rozmixované veľmi rýchlo a krásne dohladka (čo sa mi pri slabšom mixeri nikdy nepodarilo)
  • Zvláda skvelo aj tvrdšie veci, či už zeleninu, oriešky - skúšala som rôzne dipy, nátierky aj zmrzlinu zo zmrazeného ovocia...
  • Má krásny dizajn
100 %
24.5.2020
  • Zatím bez poruchy
90 %
7.4.2020
Na mixér jsem se strašně těšila, jsem milovník oříškových másel a tento mixér sliboval jak si s oříšky poradí, ale trošku mě tedy zklamal...oříšky nerozmixuje tak jak bych si přála.. ovoce, zeleninu to krásně zvládá..
100 %
6.4.2020
  • Výkonný, rychlý a umixuje vše, co je třeba.
100 %
3.2.2020
Zatím nevyzkoušeno. Je to dárek.
Offline operator

Naši operátoři jsou online
vždy od 8 do 18 hodin.

Ověřeno zákazníky
Co se ostatním zákazníkům líbilo při nákupu?
Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz
Vše v naprostém pořádku.
před 2 hodinami
Rychlé vyřízení
Včera