Recenze <span class='title-counter'>(9)</span>

Hodnocení uživatelů (9)

98 %
9x
0x
0x
0x
0x
100 %
13.11.2020
  • Velmi silný přístroj, nad očekávání poměrně tichý, mixuje do hladka. Naprostá spokojenost.
90 %
1.11.2020
Uživatel hodnotil jen hvězdičkami,
děkujeme za každou :-)
100 %
2.8.2020
Za mňa skvelý pomocník, ktorý si našiel svoje miesto v našej kuchyni - používame ho každý deň. Vďaka nemu skúšame stále nové recepty a dobroty :)
  • Má skvelý výkon, smoothie je rozmixované veľmi rýchlo a krásne dohladka (čo sa mi pri slabšom mixeri nikdy nepodarilo)
  • Zvláda skvelo aj tvrdšie veci, či už zeleninu, oriešky - skúšala som rôzne dipy, nátierky aj zmrzlinu zo zmrazeného ovocia...
  • Má krásny dizajn
100 %
24.5.2020
  • Zatím bez poruchy
90 %
7.4.2020
Na mixér jsem se strašně těšila, jsem milovník oříškových másel a tento mixér sliboval jak si s oříšky poradí, ale trošku mě tedy zklamal...oříšky nerozmixuje tak jak bych si přála.. ovoce, zeleninu to krásně zvládá..
100 %
6.4.2020
  • Výkonný, rychlý a umixuje vše, co je třeba.
100 %
3.2.2020
Zatím nevyzkoušeno. Je to dárek.
100 %
27.1.2020
  • výkonost
  • snadná obsluha
100 %
5.11.2019
Spolehlivý a výkonný pomocník do domácnosti. Vysoké otáčky.
Offline operator

Naši operátoři jsou online
vždy od 8 do 18 hodin.

Ověřeno zákazníky
Co se ostatním zákazníkům líbilo při nákupu?
Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz
Promeso G21 .Jsem velice spokojená s robotem,vše vyzkoušeno ...mletí,strouhání,těsta,špagety,do domácnosti výborný.Hodně peču,tak na těsta,knedlíky supr,nemusim zadělávat ručně.Určitě doporučuji!Obchod perfektní ihned odesláno. Komunikace výborná
Včera
Ještě jsme nevyzkoušeli, bude to Vánoční dárek.
Včera