Magazín

S VÝBĚREM VÁM RÁDI PORADÍME

+420 383 369 131 nebo obchod@g21-vitality.cz

  • Kategorie
  • Výrobci
 

Zboží bylo vyřazeno z nabídky

Pokud máte o produkt zájem, kontaktujte prosím emailem manažera:Nicola Bodnárová

Příbor G21 Gourmet Luxury jídelní vidlička, 10 ks

 
Příbor G21 Gourmet Luxury jídelní vidlička, 10 ks
Sada 10 kusů vidliček G21 Gourmet Luxury. Vidličky G21 Gourmet Luxury jsou vyrobeny z jednoho kusu nerezavějící jakostní oceli 18/10 a mají leštěný povrch. Baleno v sáčku.
 
Výrobce
G21
Kód

60022312

Popis produktu

Potřebujete doplnit svoji sadu příborů o vidličky a sháníte samostatné balení? My vám jej nyní nabízíme. Pozdvihněte úroveň svého stolování a dopřejte si luxus, který si zasloužíte! Sada 10 kusů vidliček G21 Gourmet Luxury vytvoří z každého jídla zážitek, ať už se jedná o běžný oběd, nebo slavnostní večeři s přáteli a rodinou.

Prémiová leštěná nerezová ocel

Vidličky G21 Gourmet Luxury jsou vyrobeny z jednoho kusu nerezavějící jakostní oceli 18/10. Nerezová ocel je absolutně zdravotně nezávadná. Kvalitní leštěný povrch je vysoce odolný proti poškrábání. Dokonalé masivní provedení řadí tyto vidličky do nejvyšší kategorie příborů pro stolování.  Vidličky můžete bez obav vložit do myčky nádobí.

Luxusní provedení

Příbor není pouze nutným funkčním vybavením domácnosti, ale také prozrazuje něco o úrovni vašeho stolování. S vidličkami Gourmet Luxury dodáte každé tabuli nádech luxusu. Precizní zpracování každého jednotlivého kusu poznáte na první pohled i dotek. Klasický tvar příborů perfektně padne do ruky. Stolování s příbory G21 není pouhou rutinou, ale opravdovým požitkem.

Specifikace:

Materiál: nerezová ocel
Počet kusů: 10
Délka: 20 cm
Barevné provedení: stříbrná
Baleno v sáčku

Obsah balení:

10x vidlička Gourmet Luxury

Parametry

Fyzické vlastnosti

Materiál
nerezová ocel

Počet kusů v balení
10
Rozdělení
Jídelní příbory