Magazín

S VÝBĚREM VÁM RÁDI PORADÍME

+420 383 369 131 nebo obchod@g21-vitality.cz

  • Kategorie
  • Výrobci
Filtry

Cena Kč

Dostupnost



Sklad

Parametrický filtr

 

Hrnce

Celonerezové hrnce a sady nádobí s nepřilnavým povrchem GREBLON® C3+ zaujmou na první pohled. Unikátní vnitřní vrstva nerezového nádobí G21 Gourmet Miracle GREBLON® C3+ je dokonalým materiálem díky svým super vlastnostem – vysoká odolnost, nepřilnavost, snadné mytí a čištění.
Hrnce mají skleněné poklice, které odolají teplotám až 180 °C. Jistě oceníte i výlevky a cedníky, díky kterým je například zcezení uvařených těstovin nebo bezpečné slití vody z brambor snadné a pohodlné. Kvalitu hrnců a nádobí na vaření dokládá i prodloužená záruka 2 + 2 roky.

VíceMéně

Status

Podrobné vyhledávání

Řazení
2 produkty
1 stránka
 

Položek na stránku:

 
 

Celonerezový hrnec G21 Gourmet Miracle s nepřilnavým povrchem GREBLON® C3+ zaujme na první pohled unikátní vnitřní vrstvou. Speciální potravinářská ocel 18/10 CrNi s vrstvou GREBLON® C3+ je dokonalým materiálem díky svým jedinečným vlastnostem.

1 250 Kč 

s DPH

1 033 Kč 

bez DPH

Kvalitní, odolný, designově čistý, s precizním zpracováním a jedinečnými vlastnostmi. Do detailů vyladěný hrnec z řady G21 Goumet Magic se stane chloubou vaší kuchyně. V čem jsou jeho výhody oproti běžně používaným hrncům?

1 150 Kč 

s DPH

950 Kč 

bez DPH