Recenze <span class='title-counter'>(44)</span>

Hodnocení uživatelů (44)

89 %
33x
6x
4x
0x
1x
90 %
12.7.2020
Uživatel hodnotil jen hvězdičkami,
děkujeme za každou :-)
90 %
10.7.2020
Nádoba na mixování je vcelku s noži, špatně se to tedy umývá. Další funkce jako mlýnek a struhadlo jsem ještě nevyzkoušela
  • stabilní přístroj s jednoduchým ovládáním zejména šlehače - SUPR
100 %
9.7.2020
Vybrala jsem ho na doporučení od kamarádky, úžasný poměr výkon / cena (kupovala jsem ve skvělé akci). Zatím pomalu dle časových možností zkouším (těsta, mixér, strouhání), věřím, že se postupně dopracuji k používání všech funkcí. Pro moje vaření je to určitě výborný pomocník v krásném designu.
50 %
29.6.2020
Uživatel hodnotil jen hvězdičkami,
děkujeme za každou :-)
100 %
4.6.2020
Uživatel hodnotil jen hvězdičkami,
děkujeme za každou :-)
100 %
1.6.2020
Nejlepší robot na trhu co jsem našla v poměru cena/výkon. Ukořistila jsem ho v akci takže se mu tou cenou a výbavou žádný jiný nevyrovnal. Jeho celokovoé tělo je na stole stabilní. Je výkonný a poradí si i s těžkým těstem. Odzkoušené hnětění, míchání, šlehaní, mlýnek i struhadlo. Vše klape na jedničku. Struhadlo jako jediné je trošku slabší ale dá se to. Uvítala bych hnětací mísu s uchem pro lepší manipulaci když clověk potřebuje neco nekam přelít a stěrkou stírat ze stěn.
  • Výkonný
  • Stabilní
  • Celokovový
100 %
29.5.2020
  • Robustni celokovove telo i veskere prislusenstvi. Jednoducha obsluha
100 %
11.5.2020
Ze začátku jsem se zalekl funkčnosti stroje na 10 min, ale po mísení těsta na chleba z dvojité dávky, kdy bylo hotovo do 5 minut již s tím problém nemám. Při mletí masa je třeba maso nachystat na menší kousky jinak s tím má stroj trochu problém nicméně to umele. Před tím stroj Bosch nicméně tohle je jiná liga naštěstí lepší.
  • Výrobek má těžkou základnu takže je stabilní
  • Hnětení a míchání bez problémů a hlavně rychlé
  • Mixovací nádoba je skleněná
70 %
28.4.2020
solidní stroj s drobnými mouchami (ještě nevyzkoušeno vše)
  • silný motor
  • kvalitní provedení
  • pěkný design
100 %
26.4.2020
Používám ho krátko, ale zato denně, hlavně na míchání těsta na chleba, na rohlíky, šlehání a z ostatního vybavení jsem zatím použila nástavec na strouhaní zeleniny. Vše super! Jsem zvědavá jaké těstoviny stroj udělá, na ně se chystám v blízké době. K mému překvapení při výkonu 1500W není tak moc hlučný.
Offline operator

Naši operátoři jsou online
vždy od 8 do 18 hodin.

Ověřeno zákazníky
Co se ostatním zákazníkům líbilo při nákupu?
Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz
rychlé dodání
před 3 dny
rychlost
před 4 dny