Recenze <span class='title-counter'>(69)</span>

Hodnocení uživatelů (69)

92 %
55x
8x
5x
0x
1x
100 %
20.1.2021
Vyzkoušela jsem zatím hnětací mísu, mixér a struhadlo. Vše funguje dle mých představ. Robot je robusní, vypadá dobře i na pohled . Robot jsem vybrala díky dobrým recenzím v jedné pečící skupině na FB. Cena při poměru výkon a vybavení je perfektní. Určitě doporučuji.
  • vše co jsem zatím vyzkoušela funguje bezvadně
50 %
19.1.2021
Z výrobku jsem zklamaná, očekávala jsem více. Ano, byl za příznivou cenu (v akci) a levnější cca o 4-5 tis než mý druhá varianta, ale vzhledem k recenzím a výkonu stroje jsem očekávala více. Nejprve mi přišel poškrábaný stroj a zničená mísa, tak jsem musela měnit. Výměna trvala 14 dnů. Očekávala jsem rychlejší jednání. Druhý stroj přišel v pořádku, ale máslo, pokud není úplně povolené, tak vůbec nebylo rozmícháno, pokud povolené bylo a chci vyšlehat, tak stejně zůstaly ve finálním těstě cukrovo-máslové hrudky. Na okraji mísy dle mě velmi špatně promíchané, během míchání musím 2 krát sundat z okrajů stěrkou. Když je méně surovin, tak je to úplně špatně :(. Honí se to tam po dně a výsledek žádný.
  • Bytelný, celokovová konstrukce
  • Hodně nádstavců, ty na těstoviny, mletí masa a strouhání jsem ještě nezkoušela, ale nebyly prioritně to, kvůli čeho jsem stroj kupovala
100 %
19.1.2021
Jsem s ním spokojena. Vše dělá jak má. Doporučuji
100 %
18.1.2021
  • Po robotovi jsem marně toužila víc než 10 let. Přála jsem si tehdy k třicetinám opravdu kvalitní robot, dostala jsem obyčejného robota Moulinex na strouhání a sekání. Zklamání jsem spolkla, co jiného mi taky zbývalo a dalších deset let jen toužila. Loni k Ježíšku jsem si ho pro jistotu nadělila sama :). Přišel v půlce prosince, ani jsem ho nevybalila a čekala na Štědrý den. Po převzetí zásilky došlo u nás v domácnosti ke vzpouře elektrospotřebičů. Rozbil se mi vysavač, pračka, varná konvice....., jak kdyby nikdo krom mne doma robota nechtěl!? I přes to všechno, já tohoto robota miluju. Skvěle se v kuchyni vyjímá, několikrát denně na něm můj pohled i jen tak zamilovaně spočine. Zatím mne nezklamal, vyzkoušela jsem hnětání, strouhání, šlehání.... mletí masa a "K" metla zatím čekají na nějakou šanci. Robot má dostatečný výkon a i mnohaminutové hnětení zvládá pěkně, byť je slyšet, že je to pro motor náročné - já taky nejsem troškař a dělám těsto většinou spíš ke 2 kg. Strouhání, byť není dokonalé, mně mile překvapilo - bála jsem se, že budu muset nechat mého milého Moulinexa kvůli strouhání na kuchyňské lince, ale vypadá to, že Promesso je opravdu multifunkční. Za tu cenu je to prostě skvělý stroj. A jako bonus - neuvěřitelně milá paní ze zákaznického servisu (nemohla jsem dohledat fakturu, tak mi ji o svátcích posílala, odpovídala do pár minut i přesto, že byl tuším Boží hod). Věřím, že budu takto nadšená i nadále.
100 %
16.1.2021
Produkt jsem si vybrala pro jeho cenu, také proto, že je celokovový a v této ceně ho nikde nepořídím. Robot mám krátce, neozkoušela jsem například výrobu těstovin. Ale míchání, hnětení, strouhání super. Určitě doporučuji, v obchodě nakupuji a zatím mě nic nezklamalo. Tento obchod řadím do levných , dostupných a kvalitních obchodů, kvalita určitě odpovídá ceně. Obchod mi dal dokonce záruku na 4 roky a to zcela zdarma. Hodí se pro každou příležitost a funguje tak dobře, jak jsem to očekávala.
100 %
15.1.2021
  • Kuchyňský robot funguje na 100% nelituji že jsem investovala peníze, za ten výkon to stojí. Při hnětení jsem nikdy neměla tak krásné těsto. Tělo je robustní pevné, výhoda jsou i kovové převody. Zkrátka nemám co vytknout! Naprostá jednička! 1️⃣
100 %
14.1.2021
Uživatel hodnotil jen hvězdičkami,
děkujeme za každou :-)
100 %
14.1.2021
  • Masivní výrobek
  • Obsahuje všechno pro mě důležité příslušenství
  • Zatím jsem vyzkoušela jen jednou hnětení těsta na buchty a mixér je denně v provozu. Všechno v pořádku.
100 %
13.1.2021
Uživatel hodnotil jen hvězdičkami,
děkujeme za každou :-)
80 %
5.1.2021
  • tak jsem si to představoval
Offline operator

Naši operátoři jsou online
vždy od 8 do 18 hodin.

Ověřeno zákazníky
Co se ostatním zákazníkům líbilo při nákupu?
Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz
V tomto obchodě jsem nakupovala již vícekrát a jsem velice spokojena. Zboží vždy přišlo velmi rychle, bylo v pořádku a je opravdu kvalitní. Doporučuji
Včera
Absolutní spokojenost
před 2 dny