Recenze <span class='title-counter'>(48)</span>

Hodnocení uživatelů (48)

90 %
37x
6x
4x
0x
1x
100 %
11.9.2020
masivní mašina:)) , zatím vyzkoušeny z nedostatku času pouze funkce bez surovin, vše funguje, dobrý návod k obsluze, snad jen u nasazení mlýnku na maso nebylo upozornění, že je nutno "odjistit" spodní páčku, takže nám chvíli trvalo,, než se nám podařilo mlýnek nasadit. Velmi pěkný design, elegantní, moderní.
100 %
30.8.2020
  • Opravdu celokovové tělo
  • Robustní příslušenstvi
100 %
21.8.2020
  • Hezký robot, bytelný, velké příslušenství
100 %
17.8.2020
Je to úžasná mašinka. Dlouho jsem ji sledovala než jsem ji zakoupila. Udělala jsem dobře. Krásně hněte těsto, mele maso, strouhá apod. Vše je z kovu, žádný plast. Super výkon. Jednoduché ovládání. Kdo si ho pořídí do domácnosti, neprohloupí. Mašinka bude makat ještě hodně dlouho
  • stabilní
  • spousta příslušenství
  • tichý chod
90 %
12.7.2020
Uživatel hodnotil jen hvězdičkami,
děkujeme za každou :-)
90 %
10.7.2020
Nádoba na mixování je vcelku s noži, špatně se to tedy umývá. Další funkce jako mlýnek a struhadlo jsem ještě nevyzkoušela
  • stabilní přístroj s jednoduchým ovládáním zejména šlehače - SUPR
100 %
9.7.2020
Vybrala jsem ho na doporučení od kamarádky, úžasný poměr výkon / cena (kupovala jsem ve skvělé akci). Zatím pomalu dle časových možností zkouším (těsta, mixér, strouhání), věřím, že se postupně dopracuji k používání všech funkcí. Pro moje vaření je to určitě výborný pomocník v krásném designu.
50 %
29.6.2020
Uživatel hodnotil jen hvězdičkami,
děkujeme za každou :-)
100 %
4.6.2020
Uživatel hodnotil jen hvězdičkami,
děkujeme za každou :-)
100 %
1.6.2020
Nejlepší robot na trhu co jsem našla v poměru cena/výkon. Ukořistila jsem ho v akci takže se mu tou cenou a výbavou žádný jiný nevyrovnal. Jeho celokovoé tělo je na stole stabilní. Je výkonný a poradí si i s těžkým těstem. Odzkoušené hnětění, míchání, šlehaní, mlýnek i struhadlo. Vše klape na jedničku. Struhadlo jako jediné je trošku slabší ale dá se to. Uvítala bych hnětací mísu s uchem pro lepší manipulaci když clověk potřebuje neco nekam přelít a stěrkou stírat ze stěn.
  • Výkonný
  • Stabilní
  • Celokovový
Offline operator

Naši operátoři jsou online
vždy od 8 do 18 hodin.

Ověřeno zákazníky
Co se ostatním zákazníkům líbilo při nákupu?
Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz
Rychlost dodání,seriózní chování,spolehlivost.
Včera
kvalitní zboží rychlé dodání
před 2 dny