<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Bářiny fazolové hamburgery
4.10.2021
min.
Bára nejí maso, ale miluje burgery. Její oblíbený recept je proto burger z fazolí. Vyzkoušeli jsme jej a je opravdu výborný!
-
2 hrnky uvařených fazolí
-
1 hrnek strouhanky
-
¼ hrnku najemno nakrájené červené cibule
-
½ hrnku najemno nakrájené zelené papriky
-
¼ hrnku rajského protlaku
-
2 stroužky česneku
-
2 lžičky mleté papriky
-
2 lžičky mletého kmínu
-
na dochucení sůl a pepř
-
slunečnicový olej
Na oleji osmahneme česnek s cibulí, přidáme zelenou papriku a dusíme do měkka. Vmícháme mletou papriku, sůl a pepř.
Rozmixujeme ½ fazolí a smícháme je se zeleninovým mixem z pánve. Přidáme zbylé celé fazole.
Smícháme se strouhankou a protlakem. Vytvarujeme hamburgery (asi 5 cm vysoké), smažíme na oleji (cca 5 minut z každé strany) a vložíme do housek.