<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
Arašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Hovězí jerky ze sušičky




Doplňte si energii na cestách, ať jste kdekoli. Připravte si vlastní domácí hovězí tyčinky v sušičce potravin.
Suroviny
-
libové mleté hovězí maso: 500 g
-
sůl: 1 lžička
-
čerstvě mletý pepř, sojová omáčka: dle chuti
-
směs koření Tandoori masala: 1 polévková lžíce
Postup
-
Mleté maso dobře ručně zpracujeme se všemi ingrediencemi. Můžeme ochutnat – musí chutnat intenzivně, lehce přesoleně a překořeněně, protože sušením ztrácí část chuti.
-
Maso necháme přes noc odležet v lednici.
-
Tyčinky pak vytvoříme (např. cukrářským sáčkem) přímo na jednotlivých platech sušičky (můžeme použít i síta).
-
Jerky sušíme při teplotě 65 °C po dobu asi 4 hodin.