Hubneme podle horoskopu

Hubneme podle horoskopu

Už jste vyzkoušeli mnoho zaručených diet a žádná nefungovala? Problém může být ukryt v tom, jaké potraviny jíte. Možná jsou zdravé, ale mohou být nevhodné právě pro vás. A jak to zjistit? Pojďte se zaměřit na stravování podle horoskopu. Pomůžeme vám problém s přibýváním na váze vyřešit.

Vodnář (21.1 – 19.2.)

Pokud patříte mezi vodnáře, pravděpodobně vyhledáváte nízkokalorické potraviny a milujete kávu. Často se vám stává, že na jídlo zapomínáte. Z tohoto důvodu byste se měli zaměřit na pravidelnost, omezit sladkosti a také konzumaci pokrmů v pozdních večerních hodinách. Vsaďte na mořské plody a tučné mořské ryby.

Ryby (20.2 – 20.3.)

Ryby jsou velmi známé svou oblibou v pokrmech z cizokrajných kuchyní a alkoholu. Velmi často se u nich stává, že nevědomky vyřazují z jídelníčku potraviny, které pro ně mohou být velmi prospěšné. Ryby by se proto měly soustředit na větší konzumaci ovoce a zeleniny, a z jídelníčku vyřadit alkohol a potraviny plné prázdných kalorií. Ořechy, semínka a klíčky jsou pro ně to pravé ořechové.

Beran (21.3. – 20.4.)

Berani jsou nejen tvrdohlaví, ale také velcí příznivci kořeněných pokrmů. Žijí hektickým stylem života a velmi často se stává, že zapomínají jíst. Večer to pak dohánějí nezdravými a rychlými pokrmy. Z tohoto důvodu by se měli soustředit na konzumaci potravin v pravidelných intervalech, nejlépe 5 x denně. Pozor by si měli dávat na tučné pokrmy, alkohol a plísňové sýry. Pozornost by měli soustředit na zdravé rostlinné oleje, avokádo a mořské ryby.

Býk (21.4. – 20.5.)

Většina býků má velký apetit. Dokáží si vše vychutnat a rádi nakupují kvalitní potraviny. Většina býků však také miluje sladkosti, bílé pečivo a kyselé výrobky, což se projevuje přibýváním na váze. Tyto potraviny by měli z jídelníčku zcela vyřadit a zaměřit se na konzumaci ovoce, zeleniny a celozrnných výrobků.

Blíženci (21.5. – 21.6.)

Opět další znamení, které zapomíná na pravidelnost ve stravování. Na druhou stranu blíženci rádi zkoušejí nové potraviny a v kuchyni velmi často experimentují. Bohužel se nepravidelnost často negativně podepisuje na jejich váze a zdraví. Mezi blíženci se vyskytují lidé s problémy se srdcem a vysokým cholesterolem. Z tohoto důvodu by měli blíženci jíst pravidelně a omezit tučné pokrmy.

Rak (22.6. – 22.7.)

O racích je všeobecně známo, že jsou velcí kulináři. Milují jídlo a jsou schopni v kuchyni strávit dlouhé hodiny. Velmi často se ale přejídají a jedí ve stresu, což se negativně podepisuje na jejich váze. Raci by se měli naučit jíst menší porce několikrát denně a zcela se vyhnout bílému pečivu, které mohou nahradit zdravějším celozrnným.

Lev (23.7. – 23.8.)

Lvi si obvykle potrpí na velmi kvalitní pokrmy a jsou dobře obeznámeni s tím, jaké potraviny konzumovat. Jejich největším problémem je však to, že neradi vaří a čas v kuchyni je pro ně ztrátou času. Z toho důvodu velmi často vyhledávají taková jídla, která jsou snadná a rychlá na přípravu. Lvi by se proto měli naučit trpělivosti a pravidelnosti. Zařadit do jídelníčku by měli ovoce, zeleninu, libové maso, sladkovodní ryby a další potraviny bohaté na bílkoviny.

Panna (24.8. – 23.9.)

Panny velmi často holdují různým dietám a díky své pečlivosti každou z nich dotáhnou do konce. Díky dietám ale dochází v mnoha případech ke zpomalení metabolismu a následnému přibývání na váze. Panny by se měly naučit konzumovat zdravá jídla a přestat držet nesmyslné diety. Vsadit by měly na ovoce, zeleninu, chlorellu, spirulliny a zelený ječmen.

Váhy (24.9. – 23.10.)

Váhy rády vaří a experimentují v kuchyni. Jedí přiměřené porce s kvalitními surovinami. Největší neřestí vah je ovšem konzumace sladkostí, zejména čokolády. Váhy by proto měly omezit příjem cukru ze sladkostí a alkoholu a zařadit do jídelníčku ryby, ovoce a zeleninu.

Štír (24.10. – 22.11.)

Štíři jsou známí jako milovníci nezdravých jídel. Libují si v tučných mastných pokrmech, chipsech, čokoládě a alkoholu. Obvykle jsou mezi nimi známí kuchaři, neboť štíři milují vaření a kombinování různých chutí. Zaměřit by se měli na potraviny s vlákninou, celozrnné produkty a libové maso. Naopak vyhnout by se měli alkoholu a potravinám s prázdnými kaloriemi, jako jsou sladkosti a uzeniny.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Střelci milují různorodé chutě a nebojí se experimentovat. Bohužel patří mezi znamení, která zapomínají na pravidelnost ve stravování. Jeden den se přejídají a druhý den hladoví. Naučit by se měli pravidelnému stravování. V jídelníčku by štírům neměla chybět zelenina, ovoce, mléčné výrobky, obilné produkty a čistá voda.

Kozoroh (22.12. – 20.1.)

Kozorozi si potrpí na dobré jídlo a kvalitní alkoholické nápoje. Nepotrpí si na koření, ale milují sůl, se kterou to občas přehánějí. Kozorozi jsou lidé, kteří se stravují pravidelně a zdravě. Jejich největší neřestí je právě již zmíněný alkohol, který by měli omezit na minimum.

Dejte tip přátelům
Autor
Jak se vám článek líbil?
100%
Nelíbí se mi

Komentáře

Přečtěte si také