Máslový chřest z pomalého vařiče Akura G21

Máslový chřest z pomalého vařiče Akura G21

Chřest je skvělá příloha, která se podává ke všemu, od vajec až po masové pokrmy, a způsob vaření pomocí sous-vide je velmi snadný a zabere minimum času!

Suroviny

  • 1 svazek chřestu 

  • 50 g másla

  • 1/2 lžičky soli

Postup

  1. Předehřejte vodní lázeň pomalého vařiče Sous vide G21 Akura na 85 stupňů.

  2. Chřest oloupejte a vložte jej do sáčku.

  3. Přidejte máslo spolu se solí a zavakuujte vakuovačkou Onyx nebo Nefrit G21.

  4. Vložte sáček do vodní lázně na 15 minut.

  5. Průběžně kontrolujte vodní lázeň, abyste se ujistili, že je sáček ponořený.

  6. Po uplynutí doby vaření sáček ochlaďte v ledové vodě aby se zastavil proces vaření a uchovávejte v lednici 3 dny nebo ihned použijte.

Dejte tip přátelům
Autor receptu
Líbil se vám recept?
100%
Nelíbí se mi

Komentáře

Přečtěte si také