<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Medové svařené víno
30.8.2021
min.
Provoňte svůj domov svařákem, který patří k zimní klasice. Letos jej vyzkoušíme v novém podání, podle oblíbeného receptu našeho spřáteleného pana včelaře.
Ingredience
-
1 (750 ml) láhev červeného vína
-
1 pomeranč, nakrájený na plátky, plus další na ozdobu
-
celý hřebíček
-
3 tyčinky skořice a další na ozdobu
-
badyán
-
1/4 hrnku medu
-
1/2 hrnku rumu
Postup
Do kastrůlku dejte všechny ingredience. 5–6 celých hřebíčků, 2–3 kousky badyánu a přiveďte k varu, poté hned snižte teplotu a na mírném ohni ohřívejte 10–15 minut.
Podávejte teplé a ozdobené plátkem pomeranče a tyčinkou skořice.