Recenze <span class='title-counter'>(57)</span>

Hodnocení uživatelů (57)

96 %
47x
9x
1x
0x
0x
100 %
3.9.2019
super přístroj za rozumnou cenu, rozdrtí i led ,produkt jsem si již dlouho přála,jsem ráda,že ho mám
90 %
27.7.2019
Nádoba by mohla být skleněná.
100 %
29.4.2019
Uživatel hodnotil jen hvězdičkami,
děkujeme za každou :-)
100 %
2.4.2018
  • Rozmixuje vse
  • Vypada velmi pekne
100 %
Martin Z.
8.1.2018
  • Skvělý poměr cena/výkon. Pro někoho kdo chce solidní stolní mixér co zvládne třeba i ze semen udělat prášek ideální.
  • Snadné čištění, materiály stačí kolikrát jen opláchnout.
  • Je vidět, že je to již několikátá generace jejích mixérů. Vše má nějakou rozumnou funkčnost, nic přeplácaného, nic zbytečného, ale ani nic nechybí.
100 %
26.11.2017
  • Splňuje očekávání.
100 %
17.8.2017
Z mixéru jsem nadšená. všechno rychle a snadno rozmixuje. Jenom mě překvapilo, jak je vysoký. Zároveň mě ale také příjemně potěšilo, že velká nádoba na 2,5 l mně vyhovuje. Kvůli pomazánkám přemýšlím o doobjednání menší nádoby. Na smoothie a polévky je ale velká nádoba rozhodně vhodnější.≥
  • rozmixuje úplně všechno
  • snadný na ovládání
100 %
Michal
6.7.2017
  • Kvalitni zpracovani
  • Necestujte po lince
  • Vse co jsem chtel rozmixoval
100 %
16.5.2017
Uživatel hodnotil jen hvězdičkami,
děkujeme za každou :-)
100 %
16.2.2017
umí vše, co jsme chtěli, krémy, dorty, smoothies, polévky, ořechová a semínková másla, mléka ideální pro RAW stravu dokonale umixuje vše můj nejoblíbenější spotřebič v kuchyni, ohromný pomocník pro zdravé recepty za super cenu super mixér
  • vynikající produkt za vynikající cenu
Offline operator

Naši operátoři jsou online
vždy od 8 do 18 hodin.

Ověřeno zákazníky
Co se ostatním zákazníkům líbilo při nákupu?
Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz
byla jsem velmi spokojená, objednávka byla vyřízena rychle k mé spokojenosti
před 4 dny
V obchodě jsem nakupovala po druhé a jsem stále moc spokojená. A určitě ještě párkrát nakupovat budu. Přátelskost Rychlost Kvalita
před 8 dny