Recenze <span class='title-counter'>(55)</span>

Hodnocení uživatelů (55)

96 %
45x
9x
1x
0x
0x
100 %
29.4.2019
Uživatel hodnotil jen hvězdičkami,
děkujeme za každou :-)
100 %
2.4.2018
  • Rozmixuje vse
  • Vypada velmi pekne
100 %
Martin Z.
8.1.2018
  • Skvělý poměr cena/výkon. Pro někoho kdo chce solidní stolní mixér co zvládne třeba i ze semen udělat prášek ideální.
  • Snadné čištění, materiály stačí kolikrát jen opláchnout.
  • Je vidět, že je to již několikátá generace jejích mixérů. Vše má nějakou rozumnou funkčnost, nic přeplácaného, nic zbytečného, ale ani nic nechybí.
100 %
26.11.2017
  • Splňuje očekávání.
100 %
17.8.2017
Z mixéru jsem nadšená. všechno rychle a snadno rozmixuje. Jenom mě překvapilo, jak je vysoký. Zároveň mě ale také příjemně potěšilo, že velká nádoba na 2,5 l mně vyhovuje. Kvůli pomazánkám přemýšlím o doobjednání menší nádoby. Na smoothie a polévky je ale velká nádoba rozhodně vhodnější.≥
  • rozmixuje úplně všechno
  • snadný na ovládání
100 %
Michal
6.7.2017
  • Kvalitni zpracovani
  • Necestujte po lince
  • Vse co jsem chtel rozmixoval
100 %
16.5.2017
Uživatel hodnotil jen hvězdičkami,
děkujeme za každou :-)
100 %
16.2.2017
umí vše, co jsme chtěli, krémy, dorty, smoothies, polévky, ořechová a semínková másla, mléka ideální pro RAW stravu dokonale umixuje vše můj nejoblíbenější spotřebič v kuchyni, ohromný pomocník pro zdravé recepty za super cenu super mixér
  • vynikající produkt za vynikající cenu
100 %
mirka
12.1.2017
  • Super výkon
100 %
Kamil
7.1.2017
Mixér je, co se parametrů týče, srovnatelný s Vitamixem. Nesrovnatelná je cena, která je oproti Vitamixu mnohem nižší. Vysoké otáčky a výkon se postarají o perfektní rozmixování veškerých surovin, včetně ořechů a tvrdé kořenové zeleniny. Suroviny jsou rozmixovány zcela dohladka, nestává se, že by ve smoothie a jiných pokrmech zůstávaly zbytky surovin. Díky vyšší hmotnosti mixér „necestuje“ po kuchyňské lince a víko perfektně těsní, nemusím se bát mixér zapnout a odejít od něj. Oproti jiným mixérům, u G21, nepotřebuji druhou nádobu na mixování suchých potravin. Semínka během chvilky rozmixuje na prášek. S mou volbou jsem velmi spokojený a mixér doporučuji.
  • Cena
  • Výkon
  • Čištění
  • Hlučnost
  • Základní nádoba má na některé věci příliš velký objem
Offline operator

Naši operátoři jsou online
vždy od 8 do 18 hodin.

Ověřeno zákazníky
Co se ostatním zákazníkům líbilo při nákupu?
Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz
rychlost, splnil očekávání
před 5 dny
S obchodem jsme spokojeni.
před 10 dny