Recenze <span class='title-counter'>(39)</span>

Hodnocení uživatelů (39)

97 %
33x
6x
0x
0x
0x
100 %
Rozan
19.11.2016
Doporučuji nákup.
  • Programy, displej, výkon.
100 %
K. Světlá
10.11.2016
Profesionální mixér, který zpracuje opravdu vše od měkkých surovin až po tvrdé ořechy, mrkev a podobně. Je vhodný na výrobu domácích přesnídávek, oříškových másel, marmelád a podobně. Používám ho téměř denně, někdy i několikrát. Vše je rozmixováno dohladka, nestává se, že by zůstávaly nerozmixované kousky. Vyhovuje mi i chytré ovládání. Doporučuji.
100 %
3.10.2016
Uživatel hodnotil jen hvězdičkami,
děkujeme za každou :-)
80 %
Adélka D.
1.9.2016
Díky jednoduchému ovládání je možné naházet suroviny do mixéru, zapnout příslušný program a nechat mixér pracovat, aniž bych se o něj musela dále starat. Díky vysokému výkonu si mixér poradí s nejrůznějšími druhy surovin. Zpracuje nejen tvrdou zeleninu, ale poradí si i s ořechy, které většina mixérů nezvládá zpracovat. Je vhodný na přípravu koktejlů, sorbetů, omáček, polévek, přesnídávek a podobně. Jsem s ním velmi spokojená.
100 %
M. K.
30.7.2016
Uchvátil mě nejen svým výkonem, ale také cenou a designem. Jsem velikou příznivkyní raw stravování a ke svému „vaření“ potřebuji silný mixér, který potraviny rozmixuje zcela na jemno tak, aby byly veškeré živiny lehčeji vstřebatelné. Chtěla jsem takový mixér, který by toto splňoval, ale zároveň jsem za něj nechtěla utratit příliš mnoho. Na doporučení jsem si pořídila právě mixér G21, který mi naprosto vyhovuje. Dlouho jsem rozmýšlela, kterou verzi vybrat a nakonec jsem se rozhodla pro tento s přednastavenými programy. Ovládání je opravdu velice jednoduché, stejně tak, jako údržba. Doufám, že mi bude dlouho sloužit, každopádně už teď jsem rozhodnutá, že si jej pořídím znovu. Doporučuji.
100 %
Radka K.
27.6.2016
Kvalitou se dá srovnat s mnohem dražšími mixéry, jako je například Vitamix. Mixér G21 je prostě dokonalý a mohu ho jen doporučit.
  • skvělý přístroj na výrobu smoothie
  • ideální na mixování např. přezrálého ovoce na marmelády
  • silný motor
100 %
aliceben
19.6.2016
Tenhle mixér jsem si zakoupila především díky kladným recenzím na jeho předchozí verzi. Samozřejmě mě také přesvědčila relativně nízká a příznivá cena v porovnání s tím, že je všude chválen a doporučován. Zatím jsem ho použila pouze několikrát, ale musím uznat, že všechny suroviny zpracoval naprosto perfektně. Mixuji suché i mokré suroviny dohromady i zvlášť a mixér s tím nemá žádný problém. Rozhodla jsem se pro verzi s chytrým ovládáním, protože mi přijde skvělé, že pouze spustím program a mixér už se o vše postará sám. Je skvělý a doufám, že mi bude sloužit dlouhou dobu.
100 %
Zuzana a Kubík
18.5.2016
Zabývám se raw stravou a bez výkonného mixéru se neobejdu. Dlouho jsem zvažovala koupi Vitamixu, ale z finančních důvodů jsem se snažila najít levnější mixér, který by se alespoň trochu svými parametry přiblížil právě Vitamixu. Kamarád mi poradil právě tento mixér s tím, že je perfektní právě na syrovou stravu. Neváhala jsem a mixér jsem si koupila. Překvapilo mě, že nádoba je uzpůsobena jak na mixování suchých, tak i mokrých potravin, čímž odpadla další investice do druhé nádoby. Je perfektní na ořechy, namele bezvadnou mouku z jakýchkoliv semínek a perfektně si poradí i s tvrdou zeleninou, jako například mrkví, řepou a podobně. Jsem s ním opravdu velmi spokojená a každému jej doporučuji.
100 %
Letenka
17.4.2016
Poté, co se mi rozbil můj poslední mixér, rozhodla jsem se, že si konečně koupím pořádný mixér. Byla jsem téměř rozhodnutá pro Vitamix, ale u známé jsem narazila na mixér G21. Byla jsem až ohromena tím, jak perfektně si poradí s tvrdými surovinami a rozmixuje je na hlaďounké pyré. Na internetu jsem si přečetla spousty kladných recenzí a pořídila si jej. Jsem ráda, že jsem zbytečně neutrácela za drahý Vitamix, když tento mixér zvládne naprosto to samé. Mohu jej jen a jen doporučit.
100 %
Marie N.
16.4.2016
Pomalu začínám přecházet na syrovou stravu, proto se neobejdu bez vysoce výkonného mixéru. Chtěla jsem výkonný mixér za rozumné peníze, který by si poradil i s oříšky (v syrové stravě jsou bohatým zdrojem zdravých tuků) a různými semínky. Pro tento mixér jsem se rozhodla na základě kladných recenzí a také kvůli tomu, že není potřebné kupovat druhou nádobu na mixování suchých potravin. Musím uznat, že naprosto převýšil veškerá má očekávání. Veškeré potraviny rozmixuje na perfektně jemné pyré, ve kterém nezůstávají žádné malinkaté kousíčky, jako je tomu u jiných, méně výkonných, mixérů. Používám jej i několikrát denně a jsem z něj čím dál tím více nadšená. Rozhodně doporučuji.

Michal vám rád poradí :-)

Ověřeno zákazníky
Co se ostatním zákazníkům líbilo při nákupu?
Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz
Rychlost dodání Přehlednost Dobrá komunikace Kvalita produktů
před 3 dny
Rychlé zaslání objednávky, kvalita zboží,
před 6 dny