Recenze <span class='title-counter'>(39)</span>

Hodnocení uživatelů (39)

97 %
33x
6x
0x
0x
0x
100 %
27.5.2019
  • x
100 %
18.4.2019
Zatím ho mám krátce, ale je to silný stroj, líbí se mi jeho konstrukční řešení a snadné ovládání a údržba, zatím samé plusy. A cena za takový stroj je víc než slušná.
100 %
3.12.2018
Kvalitní mixér, zatím jen krátce vyzkoušen, ale splňuje očekávání. Na Smoothie a omáčky boží.
100 %
11.11.2018
  • pekný design
  • rôzne funkcie
100 %
14.5.2018
naprosto dokonalé smoothie. Zkoušel jsem mixovat horký hráškový krém a místo krému vznikla dokonalá hrášková pěna! Nedám na přístroj dopustit
100 %
gogo
24.8.2017
silny motor
100 %
Hovorková
23.8.2017
  • super mixér, smoothie z něho výborné, výrobek kvalitní za přijatelnou cenu
80 %
Martin
13.8.2017
Skvělá je možnost, vybrat program, kontrolovat víko nádoby v prvních sekundách a poté nechat mixer sám pracovat a já mohu přejít k další činnosti. Parádní je i program na polévku, hráškový nebo mrkvový krém je skvělý. Není nijak horká, ale teplá právě k servírování :-)
100 %
Zdislava
21.7.2017
Udivil mě program polévek RAW, kdy mixér zahřeje polévku při mixování na 42 stupňů. Asi bych ale dala přednost takovým, které jsou ze zeleniny, na kterou jsme zvyklí v syrovém stavu, takže třeba rajčatové gaspáčo. Z kapusty byla dost nechutná. Ale kdo ctí tradici, nechť si umixuje polévku vařenou, polévka je skvěle krémová. Elektroniku musím ještě prozkoumat a najít optimální časy a rychlosti pro různé pokrmy - jsem začátečník.
100 %
Anita
7.12.2016
Jsem velmi spokojená s funkčností tohoto mixéru. Mixér jsem si pořizovala za účelem mixování potravin vhodných pro syrovou stravu (ovoce, zelenina, ořechy, semínka, kakaové boby a další výživově hodnotné potraviny) a naprosto splnil veškerá má očekávání, ba dokonce je o mnoho převýšil. Líbí se mi, že v jedné nádobě mohu mixovat jak suché, tak mokré potraviny, což některé konkurenční mixéry nezvládají a je u nich třeba dokoupení druhé nádoby. Doporučuji.
  • To pravé pro přípravu RAW
  • snadná údržba
  • pěkná barva
  • nic, zatím mě nezklamal
Offline operator

Naši operátoři jsou online
vždy od 8 do 18 hodin.

Ověřeno zákazníky
Co se ostatním zákazníkům líbilo při nákupu?
Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz
Rychlé vyřízení objednávky
Včera
Rychle a perfektně
před 2 dny