Recenze <span class='title-counter'>(18)</span>

Hodnocení uživatelů (18)

98 %
16x
2x
0x
0x
0x
80 %
7.1.2019
Za ty penize se jedna asi o nejlepsi susicku na trhu, hlavni vyhoda je ve velikosti susicich plat, moznosti nastaveni casu a teploty suseni. Co bych naopak zlepsil je plastove provedeni sasi , uvital bych pevnejsi plast. Obcas mivam strach, aby se me susicka v ruce nerozzsypala, nastesti skoro za 2 roky pouzivani se tomu tak nestalo. Vlastnil jsem totiz tuto susicku uz drive, ale byla mi uznama reklamace z duvodu vetsiho nerovnomerneho suseni. Na trhu jsem se dival i po vyrobcich konkurence, ale prislo mi, ze tato susicka je za ty penize asi nejlepsi, proto jsem ji znovu koupil. Prvni suseni planu cca za tyden, tak snad bude susit rovnomerneni nez ta predesla.
70 %
27.7.2017
Uživatel hodnotil jen hvězdičkami,
děkujeme za každou :-)
100 %
Helena
7.12.2016
Potraviny nasušené v této sušičce jsou skvělé, měkké, rovnoměrně vysušené a díky perfektnímu vysušení jsou snadno velmi dlouho skladovatelné. Suším i tekuté potraviny, pouze na plato vložím teflonovou vložku, aby tekutý obsah neskapal dolů. Vyhovuje mi i rozměr sušičky, snadno ji mohu mít umístěnou na kuchyňské lince. Zatím jsem velmi spokojená a doporučuji ji.
  • cena
  • výkon
  • rozměr
100 %
Elena
19.11.2016
Jsem velikým příznivcem živé stravy, u které je zapotřebí kvalitní sušičky ovoce na přípravu například knedlíků, semínkových placek, korpusů na dorty a podobně. Bohužel obyčejná sušička potravin si s takovými potravinami neporadí, proto jsem si hned do začátku chtěla pořídit kvalitní sušičku. Delší dobu jsem si procházela, co nabízí trh a porovnávala si jednotlivé sušičky. Nejlépe mi vyšly právě sušičky G21 a rozhodla jsem se ji pořídit. Nesuším tak veliké množství, proto je rozměr této sušičky pro mě perfektní. Ihned po prvním sušení jsem si ji oblíbila – potraviny se usušily v rekordním čase. Doporučuji
100 %
Bára
18.11.2016
Jsem spokojená
100 %
Eliška Šťastná
4.11.2016
Super výkonná sušička potravin, která je vhodná i pro sušení tekutých potravin. Je bezva, jsem s ní moc spokojená.
  • Napadá mě toho spousta - cena
  • výkon
  • proudění vzduchu horizontálně
  • tady mě zase nenapadá nic :)
100 %
Zdeňek
3.11.2016
Zatím jsem s ní velmi spokojený.
  • jednoduché ovládání
  • cena
  • rozměr
100 %
mišiskoo
2.11.2016
Suprácká cena, v pohodě rozměry a zároveň srovnatelné parametry s jinými dražšími výrobci mě v podstatě přesvědčily ke koupi a udělala jsem dobře, je perfektní.
100 %
Peťula
22.10.2016
Sušičku jsem si vybrala na základě jejích rozměrů a horizontálního proudění vzduchu. Splnila veškerá má očekávání a jsem s ní velmi spokojená.
  • cena
  • výkon
  • rozměr
100 %
Ivana
19.10.2016
Produkt jsem si vybrala z důvodu pozitivních recenzí a jsem ráda, že jsem se nezklamala. Sušička má vyšší příkon, než jiné sušičky, proto je ovoce a zelenina rychleji suchá. Použití je velmi jednoduché i pro bylinky. Velmi doporučuji
Offline operator

Naši operátoři jsou online
vždy od 8 do 18 hodin.

Ověřeno zákazníky
Co se ostatním zákazníkům líbilo při nákupu?
Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz
rychlost, splnil očekávání
před 5 dny
S obchodem jsme spokojeni.
před 10 dny