Grilovaná cuketa s parmazánovou krustou

Grilovaná cuketa s parmazánovou krustou

Ať už jako hlavní chod, nebo příloha k steakům – cuketa je oblíbenou surovinou na gril kvůli svojí nenáročné a rychlé přípravě. Grilování cukety je tak snadné!
  • Cuketa

  • 1 PL olivový olej

  • (hrubá) mořská sůl

  • Pepř

  • Italské bylinky

  • Strouhaný parmazán

Grilovací potřeby

Grilovaná cuketa

Zahřejte gril. Cuketu omyjte, nakrájejte podélně nebo na kolečka a pomocí polévkové lžíce nebo mašlovačky rozetřete olivový olej. Opečte na roštu z každé strany aspoň minutu.

Pak položte cuketu na grilovací pánev. Posypte bylinkami, solí, pepřem a parmazánem. Grilujte cuketu další 2-3 minuty, dokud sýr nevytvoří zlatohnědou krustu.

Dejte tip přátelům
Autor receptu
Líbil se vám recept?
Nelíbí se mi

Komentáře

Přečtěte si také