<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Jarní polévka

30.8.2021



Potěšte nejen sebe, ale také své nejbližší přátele a příbuzné touto skvělou polévkou.
Ingredience:
-
1 litr vývaru z uzených kostí
-
200 g uzeného masa
-
50 ml smetany ke šlehání 33 %
-
2 lžíce špaldové mouky
-
3 vejce
-
2 cm kořene křenu
-
čerstvé bylinky
-
sůl
-
pepř
Postup:
Do hrnce nalijte vývar a přidejte na malé kostičky nakrájené uzené maso. Přidejte nastrouhaný křen, osolte a opepřete dle chuti. V hrnečku si smíchejte smetanu s moukou a nalijte ji do polévky. Důkladně míchejte a vařte přibližně 15 minut. Mezitím si uvařte vajíčka, oloupejte a nakrájejte na měsíčky. Připravte si talíře, do kterých naskládejte vařená vejce, která zalijte polévkou. Nakonec polévku posypejte čerstvými bylinkami. Dle chuti můžete přidat nakrájenou klobásu nebo sýr.