<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Nadýchané ricottové lívance

30.8.2021



Ricottové lívance se podle @simona_malkova dělí o první příčku spolu s kefírovými. Ty ricottové jsou o něco jednodušší na přípravu. S naším blenderem měla Simonka těsto připravené za pár sekund. Ricotta fakt dělá zázraky. Přesvědčte se sami!
Ingredience na 9 lívanců (2 porce)
-
120 g ricotty
-
80 g celozrnné špaldové mouky
-
20 g třtinového cukru
-
1 vejce
-
šťáva z 1/2 citronu (15 ml)
-
1 zarovnaná lžičku sody
-
60 ml mléka
Postup
Všechny ingredience spolu rozmixujeme – mělo by nám vzniknout "polotekuté" těsto. Z těsta tvarujeme kulaté lívance, které opečeme dozlatova z obou stran. Lívance opékáme na nízkém plameni na nepřilnavé pánvi s trochou olivového / řepkového oleje. Podáváme je ještě teplé s tím, co máme rádi.