<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Nízkosacharidová jahodová zmrzlina




Tato keto jahodová zmrzlina je lahodný nízkosacharidový dezert, který se snadno připravuje doma. To, že si hlídáte štíhlou linii, neznamená, že si nemůžete pochutnat na sladkém dezertu. A tato zmrzlina je perfektní volbou!
Ingredience
- 350 g jahod
- 1/4 šálku xylitolu (nebo jiné sladidlo dle chuti)
- 1 1/2 šálku zakysané smetany
- 1 lžička vanilkového extraktu
- 1 1/2 šálku smetany ke šlehání
- 1/3 šálku práškového sladidla
Postup
Jahody a xylitol smíchejte v mixéru. Rozmixujte tak, aby v směsi zůstaly kousky jahod, pokud to máte rádi. V míse smíchejte zakysanou smetanu, vanilkový extrakt a jahodovou směs.
V další míse ušlehejte smetanu s práškovým sladidlem do tuha. Šlehačku jemně smíchejte s jahodovou směsí a dejte zmrazit na alespoň 6 hodin.