<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Okurkovo-rajčatová polévka




Počas horkých letních dnů je postávání u plotny a vaření to poslední, na co máte chuť. Tu máte ale určitě na něco studené a osvěžující. Zaručeně vás osvěží studená okurková polévka.
Ingredience
- 0,5 kg okurky, oloupané bez semen
- 0,5 kg rajčat, bez semen
- 1 cibule
- 1 stroužek česneku
- 1 šálku olivového oleje
- 1 šálku rýžového octa
- 1 lžíce nasekané petrželky
- 1 lžíce nasekaného koriandru + listy na servírování
- sůl, čerstvě mletý pepř
Postup
-
Okurky, rajčata, cibuli, česnek, olej, ocet, petržel a koriandr rozmixujte v mixéru do hladka. Dochuťte solí a pepřem. Dejte vychladit do lednice.
-
Podávejte posypané lístky koriandru.