<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
  • Kategorie
  • Výrobci

Okurkovo-rajčatová polévka

min.

Počas horkých letních dnů je postávání u plotny a vaření to poslední, na co máte chuť. Tu máte ale určitě na něco studené a osvěžující. Zaručeně vás osvěží studená okurková polévka.

Ingredience

  • 0,5 kg okurky, oloupané bez semen
  • 0,5 kg rajčat, bez semen
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 1 šálku olivového oleje
  • 1 šálku rýžového octa
  • 1 lžíce nasekané petrželky
  • 1 lžíce nasekaného koriandru + listy na servírování
  • sůl, čerstvě mletý pepř

Postup

  1. Okurky, rajčata, cibuli, česnek, olej, ocet, petržel a koriandr rozmixujte v mixéru do hladka. Dochuťte solí a pepřem. Dejte vychladit do lednice.

  2. Podávejte posypané lístky koriandru.