<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
  • Kategorie
  • Výrobci

Připravte se na jaro s G21 Vitality: Posilněte imunitu a mlsejte zdravě s dárkem, který teď získáte k odšťavňovači G21 Chamber

Jdeme jaru naproti a aby ta cesta byla příjemnější, připravili jsme pro vás akci s dárkem. Při koupi oblíbeného multifunkčního odšťavňovače G21 Chamber nyní získáte homogenizační nástavec na přípravu zmrzliny a ořechových másel v hodnotě 499 Kč úplně zada

 

Ovocná zmrzlina nebo ořechové máslo? S homogenizačním nástavcem žádný problém!

Pořídili jste si odšťavňovač G21 Chamber a zamilovali se do výroby ovocných a zeleninových šťáv? Pokud ano, tak vám garantujeme, že dnes se zamilujete podruhé. Poradíme vám totiž, jak vyrobit lahodnou zmrzlinu a jemné ořechové máslo. Neváhejte, nabídka je opravdu lákavá!

Malý, a přesto tak užitečný

Řeč je o homogenizačním nástavci, který jednoduchým způsobem připevníte k odšťavňovači a kouzlo může začít. S jeho pomocí vyrobíte nejen lahodnou zmrzlinu bez přidaných umělých barviv, konzervantů a dochucovadel, ale také dokonale krémové ořechové máslo. No nezní to jako sen?

Mlsejte bez výčitek!

Jednou za čas si dopřejete kopeček zmrzliny v cukrárně a vyčítáte si to celý den? Teď už nemusíte! S homogenizačním nástavcem si totiž vyrobíte nejen chuťově vynikající, ale především zdravou zmrzlinu. A co k tomu budete potřebovat? Jen ovoce! Že nám nevěříte? Tak si to vyzkoušejte na vlastní kůži!

Ořechová másla nejen pro RAW nadšence

Pistácie, buráky, arašídy, pekanové ořechy, vlašáky, mandle,… Homogenizační nástavec si se všemi hravě poradí. A co víc, zachová v nich všechny zdraví prospěšné látky, kterých je v ořechách ukryto požehnaně. Zapomeňte na předražená ořechová másla z obchodu, teď už jejich výrobu hravě zvládnete i vy.

A údržba?

Tak tak je víc než jednoduchá. Ostatně stejně, jako u všech našich produktů. Nástavec jen sundáte, opláchnete a usušíte. Nic víc!

S homogenizačním nástavcem ušetříte nejen svůj drahocenný čas, ale také svou peněženku.

To musíte vyzkoušet…

Uvažujete o pořízení odšťavňovače G21 Chamber s dárkem a hledáte jednoduchý recept pro začátek? I s tím vám pomůžeme! Vyzkoušejte tyto základní recepty, které zvládne i úplný začátečník.

Mandlové máslo

Ingredience:

  • 1 hrnek mandlí nebo jiných ořechů dle chuti

Postup:

Ořechy den před přípravou namočte do vlažné vody. Připravte si odšťavňovač, do kterého vložte homogenizační nástavec. Mandle postupně vhazujte do odšťavňovače. Výsledkem bude ořechové máslo, které stačí už jen promíchat. Pokud preferujete krémovější máslo, přidejte lžíci kokosového oleje.

Arašídové máslo

Ingredience:

  • 1 hrnek nepražených arašídů

Postup:

Ořechy den před přípravou namočte do vlažné vody. Připravte si odšťavňovač, do kterého vložte homogenizační nástavec. Arašídy postupně vhazujte do odšťavňovače. Výsledkem bude arašídové máslo, které promíchejte a ochuťte medem nebo solí.

Ořechové máslo

Ingredience:

  • 1 hrnek ořechů dle chuti (arašídy, mandle, pistácie, pekanové ořechy a jiné)

Postup:

Ořechy den před přípravou namočte do vlažné vody. Připravte si odšťavňovač, do kterého vložte homogenizační nástavec. Ořechy postupně vhazujte do odšťavňovače. Výsledkem bude ořechové máslo, které důkladně promíchejte.

Banánová zmrzlina

Ingredience:

  • 3 zralé banány

Postup:

Banány nakrájejte na menší kousky a před přípravou zmrzliny vložte alespoň na 2 hodiny do mrazáku. Připravte si odšťavňovač, do kterého vložte homogenizační nástavec. Zmrzlé banány postupně vkládejte do odšťavňovače. Výsledkem bude hladká banánová zmrzlina.

Jahodová zmrzlina

Ingredience:

  • 250 g jahod

Postup:

Jahody umyjte a před přípravou vložte alespoň na 2 hodiny do mrazáku. Připravte si odšťavňovač, do kterého vložte homogenizační nástavec. Zmrzlé jahody postupně vkládejte do odšťavňovače. Výslednou zmrzlinu můžete polít javorovým sirupem a posypat drcenými kakaovými boby.

Ananasová zmrzlina s liči

Ingredience:

  • ½ ananasu

  • 5 kuliček liči

Postup:

Ananas očistěte a nakrájejte na kostičky. Liči oloupejte. Ovoce vložte před přípravou alespoň na 2 hodiny do mrazáku. Připravte si odšťavňovač, do kterého vložte homogenizační nástavec. Zmrzlé ovoce postupně vkládejte do odšťavňovače. Výsledkem bude hladká zmrzlina, kterou můžete smíchat se lžičkou chia semínek.