<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
RAW brownie srdíčka s malinami




Eliška říká, že bychom si lásku měli předávat každý den a vytvořila tuhle rychlovku, která láka na první pohled.
INGREDIENCE
- 140g datle (bez pecek)
- 30g čokoládový protein (čokoládovo mandlový od Happy Power)
- 20g raw kakaový prášek
- 45g mandle blanšírované
- 1pl drcené kakaové boby
- hrst Lyolifilizované maliny (jiné ovoce)
Na ozdobení
- 20g kvalitní čokoláda
- 1 menší čl kokosový olej
- 1/2 čl kukuřičný škrob
- lyo maliny
- hrubá růžová sůl
POSTUP
- Datle jsem si předem aspoň na hodinu namočila do vlažné vody.
- Jakmile datle trochu změkly rozmixovala jsem je do pasty do které jsem vpracovala protein, kakao, kakaové boby, rozmixované mandle na hrubší mouku a lyo ovoce.
- Trochu těsta jsem vždy zamačkala do formičky na srdíčka a hotová srdíčka jsem dala vychladit do ledničky (Pokud se nechcete dělat se srdíčky, můžete si udělat klasické kuličky).
- Mezitím jsem si ve vodní lázni roztopila čokoládu s kokosovým olejem trochou kukuřičného škrobu (olej a kukuřičný škrob můžete vynechat, ale lépe se s čokoládou pracuje, pokud tyto ingredience použijete)
- Vychlazená srdíčka jsem polila čokoládou, posypala trochou soli a lyo malinami a dala je znovu vychladit.
Dobrou chuť!