<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
RAW dýňová polévka se zázvorem




Dýně jsou na podzim žádanou ingrediencí téměř v každé kuchyni. Většina z vás má svůj oblíbený recept, na který nedá dopustit. My takový recept máme také. Je jím skvělá dýňová polévka. Ale pozor! V RAW variantě.
Ingredience:
- 1 dýně Hokaido
- 1 hrnek kešu ořechů (předem namočené do vlažné vody)
- 3 hrnky vody
- 1 cm kořene zázvoru
- 2 stroužky česneku
- Himalájská sůl
- Pepř
Postup:
Dýni důkladně umyjte, rozpulte a vydlabejte semínka. Poté ji nakrájejte na kostičky a vložte do nádoby mixéru. Přidejte vodu, zázvor, oloupaný česnek a kešu ořechy. Abyste docílili teplé, přesto stále RAW, polévky, mixujte 3 až 4 minuty. Po rozmixování polévku dle chuti osolte a opepřete. Polévku podávejte pokapanou dýňovým olejem, který vykouzlí výraznou ořechovou chuť, a posypanou čerstvým koriandrem.