<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
RAW perníčky




Perníčky jsou tradiční součástí Vánoc, jenom ty RAW mají trošku netradiční postup přípravy – se sušičkou potravin. Všichni si můžeme užít krásné a provoněné svátky.
Ingredience:
- 250 g mandlí (nepražené, nesolené)
- perníkové koření
- 120 g lněného semínka
- 150 g datlí
Postup:
Všechny ingredience vložte do mixéru a rozmixujte do hladka. Dle potřeby přidejte vodu.
Vzniklé těsto rozválejte na tenký plát a vykrajujte tvary dle libosti. Perníčky sušte v sušičce potravin přibližně 10 až 12 hodin.
Náš tip: Místo lněného semínka použijte chia nebo sezamová semínka, případně jejich mix.