Ředkvičkové máslo

Ředkvičkové máslo

Pokud milujete chleba s máslem, solí a plátky ředkviček, pak bude něco pro vás i toto máslo, které je snadné na přípravu.

Ingredience

  • 200 g ředkviček

  • 6 PL máslo

  • 1/2 ČL soli

  • 1/4 ČL mletý bílý nebo černý pepř

Postup

  1. Umyté ředkvičky vložte do mixéru a pulzujte, dokud nejsou ředkvičky nasekané na velmi jemné kousky.

  2. Přes plátýnko nebo papírovou utěrku z ředkviček vyždímejte přebytečnou tekutinu.

  3. Přidejte 4 lžíce změklého másla a smíchejte dohromady. Poté přidejte zbylé máslo. Dochuťte solí a pepřem. Podávejte s oblíbeným pečivem nebo listy salátu.

Dejte tip přátelům
Autor receptu
Líbil se vám recept?
100%
Nelíbí se mi

Komentáře

Přečtěte si také