<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Vaříme s láskou a Michalem Krulichem: Krém z pečené červené řepy s opečenou slunečnicí a zakysanou smetanou




Michal Krulich vaří a učí lidi lásce k jídlu a kvalitní kuchyni v Kuchařských kurzech, provozuje cateringový servis a je všude tam, kde je dobré jídlo.
Recept
Ingredience na 4 porce:
- Červená řepa čerstvá 400 g
- Vinný červený ocet 40 ml
- Med 40 ml
Zeleninový vývar:
- 400 ml zeleninového vývaru (očištěná mrkev, celer, petržel - 400 g v poměru 3:2:1)
- Očištěná cibule 80 g
- Slunečnicová semínka 60 g
- Máslo 60 g
- Bezlepková mouka 40 g
- Zakysaná smetana 80 g
- Sůl 12 g
TP:
Červenou řepu oloupeme a dáme péct do trouby s červeným vinným octem a medem, a podlijeme vodou. Z kořenové zeleniny a půl dávky cibule si připravíme vývar. Opražímé slunečnicová semínka. Do měkka upečenou červenou řepu rozmixujeme v zeleninovém vývaru. Zbytek jemně nakrájené cibule si opražíme na másle a zaprášíme bezlepkovou moukou. Cibulí s moukou zahustíme krém a znovu mixujeme. Do polévkové misky nalijeme krém z červené řepy, přidáme noček zakysané smetany a pražená slunečnicová semínka.
Alergeny:
7 mléko, 9 celer