<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
  • Kategorie
  • Výrobci

Vaříme s láskou a Michalem Krulichem: Mahi-mahi se salsou ze sušených rajčat a javorového sirupu se salátem z červené čočky a merlíku chilského

min.

Michal Krulich vaří a učí lidi lásce k jídlu a kvalitní kuchyni v  Kuchařských kurzech, provozuje cateringový servis a je všude tam, kde je dobré jídlo.

Recept

Ingredience na 4 porce:

  • Mahi - mahi 600 g 
  • Sušená rajčata 60 g
  • Rajčata 60 g
  • Javorový sirup 40 g  
  • Červená bio čočka 100 g 
  • Merlík chilský 60 g 
  • Vinný ocet bílý 20 ml
  • Cuketa 40 g 
  • Mix paprik 40 g 
  • Olivový olej 40 ml
  • Sůl 12 g 

TP:

Namočíme merlík a několikrát propláchneme. Červenou čočku dáme vařit do osolené vody a vaříme do změknutí. Uvaříme merlík chilský a vše scedíme a dáme společně s čočkou do větší mísy. Na olivovém oleji orestujeme na nudličky nakrájenou papriku a cuketu, a vmícháme do salátu z čočky a merlíku. Ochutíme javorovým sirupem, vinným octem a solí.V mixéru rozmixujeme sušená rajčata a pokrájená čerstvá rajčata. Na pánvi, nebo v troubě na pečícím papíru, opečeme osolený filet mahi - mahi. Na talíř servírujeme salát z čočky a merlíku, na který položíme opečený filet ryby a noček salsy ze sušených rajčat.

Alergeny :

4 ryby