<Zpět nae-shop
Recepty
Sport a fitness
Zdravý životní styl
Rady a tipy
Produkty G21 Vitality
Další
Vyberte si témata, která Vás baví
ComfortArašídové másloCvičeníReceptRozhovorSous-videZajímavostAkceDIY kosmetikaZázvorDýněFritováníInovationFritézaNutriční rádceTěstovinyOstatníBeECOBez lepkuBylinkyCereálieCo se dějeCukrovíDárekDětiDetoxDětská jídlaDezertDietaDrůbežEkologieGrilováníHlavní jídloHoubyHovězíHrnce a pánveHubnutíImunitaJak vybratJiné produkty G21Kuchyňské nožeKuchyňský robotLifestyleLuštěninyMásloMasoMixérMixéryMixováníMlékoMoukaNápojeNovinkaOdšťavňovačeOdšťavňováníOřechyOvocePečeníPolévkaPomazánkaPorovnáníPosilováníPřílohaRAWRecenzeRybaRýžeSemínkaSladké jídloSlevaSmoothieSnídaněSoutěžSportovní výživaSuperpotravinaSušeníSušičky potravinSvačinaŠťávaTestováníTipUdržitelnostVakuováníVánoceVeganstvíVegenastvíVegetariánstvíVejceVelikonoceVepřovéVitamínyZdravá výživaZdravíZeleninaZmrzlina
Zobrazit
- Kategorie
- Výrobci
Výborné krekry ze sušičky potravin




Vege mlsání od @maruskaveg. Podle dnešního receptu si připravíte krekry, kterými zaplníte všech 6 sušících plátů sušičky G21 Breezer. Nebo jiné.
Připravte si:
- 200 g mletého lněného semínka
- 100 g chia semínek
- 100 g slunečnicových semínek
- 400 ml vody
- 2 čl soli
- 2 pl pizza koření
- 2 pl lahůdkového droždí
Všechna semínka smíchejte s vodou a nechte 30 minut odležet než nabobtnají.
Přidejte sůl a koření a důkladně promíchejte.
Vzniklou hmotu rozprostřete na pečící papír a rádýlkem naznačte čáry, aby se vám pak krekry lépe oddělovaly od sebe.
Sušičku nastavte na 4–5 hodin sušení při teplotě 50 °C. V polovině sušení krekry odlepte od papíru a otočte. Po dosušení je rozlámejte na jednotlivé kousky.
Výborné jsou i samotné, doporučujeme je také k salátům, pomazánkám nebo k vínu.