Recenze <span class='title-counter'>(20)</span>

Hodnocení uživatelů (20)

92 %
16x
2x
2x
0x
0x
70 %
3.9.2018
Zřejmě bude výborný pro hnětení těst (výkon), na strouhání se mi neosvědčil. Oproti tomu samotný mixer stejné značky je super.
  • Poměr cena-výkon v porovnání s ostatními výrobci super (zřejmě výborný pro hnětení)
90 %
23.8.2018
Naprostá spokojenost
100 %
14.4.2018
Vyzkouseno testo na chleba, testoviny - skvele je motor utahne. Testoviny nepotrhane, super. Krouhani syru rychle a navykove. Za me velka spokojenost.
70 %
1.4.2018
super mixér, šlehání, slabší krouhání brambor. Umělohmotné víko nad mísou, nasazuje se na tenké čípky, až se ošoupají, bude víko nanic.
90 %
25.12.2017
Uživatel hodnotil jen hvězdičkami,
děkujeme za každou :-)
100 %
owwa
19.12.2017
zatim kratka doba k vyzkouseni
100 %
17.12.2017
Uživatel hodnotil jen hvězdičkami,
děkujeme za každou :-)
100 %
Jindra26
29.11.2017
Věřila jsem tomu co se o něm píše a cena se taky líbila. Už jsem mlela, míchala, mixovala. Jsem spokojená. Vzhled taky dobrý.
100 %
25.11.2017
Podle známého je tato značka a vybavení skvělé já jsem naprosto spokojená
100 %
25.11.2017
Podle známého je tato značka a vybavení skvělé já jsem naprosto spokojená

Ester vám ráda poradí :-)

Ověřeno zákazníky
Co se ostatním zákazníkům líbilo při nákupu?
Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz
V pátek 13:30 odeslána objednávka,16:40 SMS z pošty že přijali zásilku,v pondělí doručeno, není co dodat. Nejrychlejší e-shop, naprosto bez problémů.
před 7 dny
Vše co odtud mám je velice kvalitní Dostupná cena
před 10 dny