Recenze <span class='title-counter'>(30)</span>

Hodnocení uživatelů (30)

94 %
25x
4x
1x
0x
0x
100 %
18.2.2019
Uživatel hodnotil jen hvězdičkami,
děkujeme za každou :-)
100 %
17.2.2019
  • Vynikající
100 %
27.1.2019
Jsem moc spokojená, používám ještě velký robot od této značky, tak mi to tyčový mixer pěkně doplňuje.
  • V červené barvě má pěkný design.
  • Dostatečná síla motoru.
  • Nastavení rychlostí.
80 %
14.1.2019
  • dobrý nástavec na bramborovou kaši
90 %
10.1.2019
  • Zatím spokojenost, vše funguje správně.
100 %
1.1.2019
Naprostá spokojenost , v porovnání s předchozími výrobky se skvěle ovládá . Výborný na smoothie, seká i mražené ovoce , zmrzlina opravdu během chvilky . Zatím jsme nenašli nic , co tomuto výrobku vytknout. Jak jsem již uváděl velmi poctivý materiál a kvalitní provedení . Další uvidíme časem, zatím opravdu není co vytknout . Velmi dobrý kup.
  • Tichý chod
  • Snadné a plynulé ovládání
  • Výkon
50 %
24.12.2018
první použití bramborová kaše-výborný druhé použítísekání 75gr vl.ořechů-výborný třetí použítí sekání 75gr mandlí caa v polovině sekání se vypnul a dále přestal fungovat , budu reklamovat, uvidíme
  • vybavení,cena,vzhled
100 %
23.12.2018
Silný mixér s příkonem 800 W !
100 %
21.12.2018
Uživatel hodnotil jen hvězdičkami,
děkujeme za každou :-)
100 %
11.12.2018
moc jsem spokojena, vyhovuje mi a i s přídavnými produkty jsem spokojena velice. Rozhodně bych doporučovala zakoupit toto zboží

Michal vám rád poradí :-)

Ověřeno zákazníky
Co se ostatním zákazníkům líbilo při nákupu?
Prohlédnout hodnocení na Heureka.cz
Rychlé jednání
před 4 dny
Od této značky mám již několikátý domácí spotřebič a se vším jsem maximálně spokojená. Střebiče jsou kvalitní, nože ostré. Zároveň bych chtěla vypíchnout i perfektní komunikaci a vstřícnost společnosti při případných reklamacích. Reklamace byla vyřízena obratem bez jakékoli prodlevy a zbytečných dotazů. S takovým jednáním se dle mého jen tak člověk nesetká. Velmi doporučuji a určitě budu nakupovat výrobky této značky i nadále :) Perfektní komunikace Rychlost dodání Vstřícnost při řeklamaci
před 5 dny