
Magazín
S VÝBĚREM VÁM RÁDI PORADÍME
Přihlaste se
- Kategorie
- Výrobci

2 490 Kč s DPH a s RP
Sous vide G21 Trofeo 1200 W
Doprava zdarma
Dárek
Chytrý vakuový vařič G21 Trofeo s příkonem 1 200 W můžete využít jak pro vaření doma, tak i pro přípravu jídel v restauraci. I když se to nezdá, šetří pomalé vaření čas – pracuje, zatímco vy se zabýváte něčím jiným. Klidně i přes noc, kdy jste mimo domov.
Výrobce
G21
Kód
600912
Part No.
G21SV1200TR
DPH
21%
Vaše cena s DPH
2 490 Kč s DPH a s RP
Vaše cena bez DPH
2 058 Kč bez DPH
Recyklační poplatek
1,00 Kč
, DPH:
21%
(Malé domácí spotřebiče elektrické nože, kráječe,)
Vaše cena
s RP*
2 058 Kč
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Záruka
24 Měsíce
Objednat
other
Skladové číslo 600912
Part No. G21SV1200TR
EAN 8595627425142
Podobné produkty
Prodloužení trvanlivosti potravin a zachování čerstvosti, vakuování, chlazení i mražení, skleněné borosilikátové tělo, víko BPA Free, nastavení data, teplotní odolnost dózy -20 až + 400 °C.
549 Kč
s DPH
454 Kč
bez DPH
Vakuovací pumpa G21 prodlouží čerstvost potravin, v balení najdete i 3 vakuovací dózy s víkem. Automatické vypnutí, rychlé odsátí vzduchu, flexibilita pro různé vakuovací příslušenství, napájení na baterie.
890 Kč
s DPH
736 Kč
bez DPH
Popis produktu
Ponorný pomalý vařič G21 Trofeo s příkonem 1 200 W je skutečným mistrem v sous-vide vaření ve vakuu. Je připraven pro každodenní bezpečné použití a vyladěný do nejmenších detailů. Elegantní tělo se skládá ze dvou částí – ponorná část s vnitřní varnou spirálou a vrchní část s elektronikou a kulatým dotykovým displejem. Pro bezpečné zavěšení sous-vide vařiče G21 Trofeo na okraj varné nádoby jsme ponorný vařič vybavili posuvným upevňovacím klipsem.
Hlavní přednosti
Domů i pro restauraci
Chytrý vakuový vařič G21 Trofeo můžete využít jak pro vaření doma, tak i pro přípravu jídel v restauraci. I když se to nezdá, šetří pomalé vaření čas – pracuje, zatímco vy se zabýváte něčím jiným. Klidně i přes noc nebo v době, kdy jste mimo domov. Sous-vide vaření se už naučily využívat i restaurace které chtějí dopřát svým hostům jen to nejlepší – dokonale šťavnaté steaky nebo voňavou zeleninu s plnou chutí a maximem živin a vitamínů.
Sous-vide vaření se stalo symbolem dokonalosti. Proč?
Připravit správně i tak zdánlivě jednoduchá jídla, jako je třeba vejce naměkko nebo steak, není vůbec tak snadné, jak se na první pohled zdá. Díky metodě sous-vide neboli vaření ve vakuu se vám podaří připravit delikátní pokrmy, za které byste si i v nejlepších restauracích pořádně připlatili.
Úžasný šťavnatý steak – při vaření ve vakuu si maso zachová nádhernou přirozenou texturu, bude uvnitř šťavnaté a jemné. Pak už je jen dokončíte na pánvi podle vlastní chuti. Medium, rare, well done? Se sous-vide vařením máte správně udělané steaky na jistotu.
Sous-vide oceníte při přípravě jakéhokoliv masa, ať už jde o drůbeží, vepřové, hovězí nebo rybí. Zelenina bude i po přípravě jemná a aromatická chutí i vůní. „Na hniličku” uvařené vejce už nebudete muset krájet na plátky a ovocný dezert vás vrátí do léta.
Co je sous-vide vaření
Vaření ve vakuu neboli sous-vide vaření je pomalé vaření při nižších teplotách, než je teplota bodu varu. Suroviny pro sous-vide přípravu jídel se zavakuují do fólie, takže všechny zdravé látky, živiny a vitamíny, stejně jako plná vlastní chuť i vůně, zůstanou zachovány a nezničí se vysokými teplotami.
Při pomalém sous-vide vaření dochází jen k minimálním změnám v upravované potravině a její maximální přirozená chuť zůstává. Tím, že je surovina zpracovávána v neprodyšných a uzavřených obalech, nedochází k žádnému výluhu do vody nebo odparu těkavých senzorických látek. S tím dále souvisí také nízký úbytek hmotnosti. Teplota se pohybuje níže než u ostatních kulinárních úprav, což má za následek nižší degradaci nutričních látek. Hermetické uzavření bez přístupu vzduchu funguje jako prevence proti aerobním mikroorganismům, které by mohly potravinu zničit.
Specifikace
Obsah balení