Magazín

S VÝBĚREM VÁM RÁDI PORADÍME

+420 383 369 131 nebo obchod@g21-vitality.cz

  • Kategorie
  • Výrobci
Filtry

Cena Kč

Dostupnost



Sklad

Parametrický filtr

 

Příslušenství ke skleníku

Kam ukládat zahradnické nářadí, potřeby nebo semínka a hnojiva? Pořiďte si regál do skleníku, který vám zajistí dostatek úložného prostoru pro všechno, co chcete mít při pěstování při ruce.
V nabídce máme i automatický otvírač střešního okna pro skleníky G21. Zajistěte svým rostlinám vždy ideální podmínky bez nutnosti manuálního větrání. Automatický otvírač se o správné klima ve skleníku postará sám.

VíceMéně

Status

Podrobné vyhledávání

Řazení
3 produkty
1 stránka
 

Položek na stránku:

 
 

Automatický otvírač G21 pro střešní okno ke skleníku vám nahradí manuální otvírání. Píst s pákou funguje na bázi tepelné roztažnosti a se zvyšující se teplotou ve skleníku posunuje pákou a otvírá okno. Otevírání je možné seřídit v rozmezí teplot 16-25 °C.

999 Kč 

s DPH

826 Kč 

bez DPH

Rohový regál G21 je stabilním, bezúdržbovým a estetickým řešením pro uskladnění nářadí a jiných doplňků ve vašem skleníku. Je vyrobený z kvalitního pozinkovaného plechu, který je absolutně odolný a bezúdržbový.

1 090 Kč 

s DPH

901 Kč 

bez DPH

Regál G21 je stabilním, bezúdržbovým a estetickým řešením pro uskladnění nářadí a jiných doplňků ve vašem skleníku. Je vyrobený z kvalitního pozinkovaného plechu, který je absolutně odolný a bezúdržbový.

1 190 Kč 

s DPH

983 Kč 

bez DPH