Magazín

S VÝBĚREM VÁM RÁDI PORADÍME

+420 383 369 131 nebo obchod@g21-vitality.cz

  • Kategorie
  • Výrobci
Filtry

Cena Kč

Dostupnost



Sklad

Parametrický filtr

 

Grilovací nářadí

Grilovací nářadí G21 je oblíbené pro svou kvalitu a praktičnost. Sady nářadí v kufříku, lis na hamburgery, speciální rošt na grilování ryb, grilovací zástěry i rukavice nebo nepřilnavé grilovací pánve – skladem máme vše za skvělé ceny.

 

Status

Podrobné vyhledávání

Řazení
15 produktů
1 stránka
 

Položek na stránku:

 
 

G21 grilovací nářadí v kufříku obsahuje obracečku, vidličku, grilovací kleště, prodloužený grilovací nůž a štětec na potírání. Odolný hliníkový kufřík zajistí snadné a bezpečné přenášení a skladování grilovacího náčiní o délce 40 cm.

799 Kč 

s DPH

660 Kč 

bez DPH

Speciální bambusový kartáč k čištění litinového nádobí, pečicích plechů, ocelových hrnců, pánví a podobně. Délka 31 cm, snadná údržba.

99 Kč 

s DPH

82 Kč 

bez DPH

2dílná sada G21 pro snadné čištění grilu, grilovacích roštů, plátů a kamenů. Na jedné rukojeti je umístěn plochý drátěný kartáč, obdélníková drátěnka a kovová škrabka. Na druhé rukojeti jsou z každé strany nasazeny 2 oválné drátěné kartáče. Šedá barva.

290 Kč 

s DPH

240 Kč 

bez DPH

G21 Lis na výrobu hamburgerů. Burgery jeden jako druhý, se správným tvarem a velikostí přesně do hamburgerové housky. Zařaďte jej mezi své grilovací náčiní.

249 Kč 

s DPH

206 Kč 

bez DPH

Příslušenství ke grilům – nerezový udící box po naplnění dřevěnými lupínky dodá grilovaným specialitám bohaté kouřové aroma. Box na uzení je určen pro labužníky, k použití jako příslušenství pro plynové grily i pro grily na dřevěné uhlí.

239 Kč 

s DPH

198 Kč 

bez DPH

Příslušenství ke grilům – kulatá pánev na gril s nepřilnavým povrchem pro grilování masa, zeleniny i ryb. Provedení pánve umožňuje rovnoměrné grilování i menších kousků potravin, aniž by propadávaly do ohně.

239 Kč 

s DPH

198 Kč 

bez DPH

Prémiový grilovací wok z poctivé litiny, průměr 24 cm, výška 8 cm, dvě litinová madla.

490 Kč 

s DPH

405 Kč 

bez DPH

Prémiová grilovací pánev z poctivé litiny, průměr 25,5 cm, výška 3,2 cm, dřevěná rukojeť s kovovým očkem na zavěšení.

429 Kč 

s DPH

355 Kč 

bez DPH

Příslušenství ke grilům – nerez rošt na grilování a uzení až tří ryb z kvalitního a odolného materiálu. Výhodou roštu na ryby G21 je kvalitní provedení, pevná rukojeť s ochranou proti popálení a možnost snadného otáčení ryb pro ogrilování z obou stran.

159 Kč 

s DPH

131 Kč 

bez DPH

3dílná grilovací sada G21 obsahuje 41cm marinovací štětec, 41cm grilovací vidličku a 45cm grilovací kleště. Očko pro zavěšení nářadí. Kvalitní zpracování z nerezové oceli, rukojeti a štětiny štětce ze žáruvzdorného silikonu. Černá / stříbrná barva.

340 Kč 

s DPH

281 Kč 

bez DPH

Je konec popálených rukou! S grilovacími rukavicemi G21 vás žádné vzrušení v podobě návštěvy popáleninového centra nečeká. Grilovací rukavice odolají teplotám až do 350 °C. Jsou vyrobeny ze speciálního textilu a protiskluzové gumy.

440 Kč 

s DPH

364 Kč 

bez DPH

Sada pro grilování G21 pro každou letní grilovačku. Ideální pro přípravu kebabu či špízů z masa a zeleniny. V balení je 6 jehel o délce 43 cm a 2 stojánky. Kvalitní nerezová ocel, odolná vůči vysokým teplotám i přímému žáru. Matná stříbrná.

399 Kč 

s DPH

330 Kč 

bez DPH

G21 grilovací nářadí v kufříku obsahuje obracečku, vidličku, grilovací kleště, štětec na potírání, kartáč na gril, napichovátka a jehly na špízy. Odolný hliníkový kufřík zajistí snadné a bezpečné přenášení a skladování grilovacího náčiní o délce 40 cm.

899 Kč 

s DPH

743 Kč 

bez DPH

G21 grilovací nářadí v kufříku obsahuje obracečku, vidličku a grilovací kleště. Odolný hliníkový kufřík zajistí snadné a bezpečné přenášení a skladování grilovacího náčiní o délce 34 cm.

399 Kč 

s DPH

330 Kč 

bez DPH

Grilovací sada G21 obsahuje 3 ks grilovacího nářadí. Součástí sady je vidlička, obracečka a grilovací kleště. Rukojeti všech kusů nářadí jsou vyrobeny ze dřeva. Délka nářadí zajišťuje, že na vás při grilování nebudou šlehat plameny ani prskat olej z masa.

199 Kč 

s DPH

164 Kč 

bez DPH